Ota KäyttöönMyDINOniin pysyt kartalla!

MyDINO on käytännöllinen telematiikkatyökalu, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti DINOstasi. Reaaliaikaisten sijainnin ja konedatan seurannan avulla voit olla aina askeleen edellä, joka säästää rahaa, aikaa ja hermoja. Missä vain ja milloin tahansa! 

Ole askeleen edellä

MyDINOn reaaliaikaisen datan avulla pystyt ennakoimaan tulevia huoltotarpeita ja ratkaisemaan mahdolliset häiriötilanteet mahdollisimman nopeasti tai jopa ennen niiden syntymistä. 

Tee parempia päätöksiä

MyDINO-telematiikkatyökalu antaa sinulle arvokasta tietoa DINOistasi, jotta voit maksimoida kalustosi tehokkuuden ja koneen käyttöajan. Voit myös optimoida DINOsi CO2-tasot. 

Säästä rahaa, aikaa ja hermoja

Helpompi huolenpito kalustosta ja parempien ratkaisujen tekeminen etänä säästää rahaa, aikaa ja hermoja kaikilta osapuolilta. 

Rekisteröidy MyDINOon

MyDINO on käytännöllinen telematiikkatyökalu, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti DINOstasi.

Rekisteröidy nyt!

Älykäs data, helppo käyttöympäristö

MyDINO on käytännöllinen telematiikkatyökalu, jonka avulla voit hallita kalustoasi käden käänteessä ja saada kaikki irti DINOstasi. Se on kätevä apulainen jokapäiväisessä työssä ja korvaamaton työkalu tilanteiden ennakoinnissa ja ongelmien ehkäisemisessä. 

 

MyDINO antaa koneestasi monipuolista tietoa, jonka seuranta on tehty yksinkertaiseksi, helppokäyttöiseksi ja hyödynnettäväksi missä tahansa oletkin. Se auttaa sinua tekemään parempia ratkaisuja paremman liiketoiminnan ja sujuvamman työnkulun mahdollistamiseksi.

 

MyDINO on kehitetty tutulla Dinolift-tavalla: sitoutuneena huippuosaamiseen, innovaatioihin ja laatuun. Sen voimanlähteenä on Trackunit, telematiikka-alan suosituin alusta. Ainutlaatuinen yhdistelmä tärkeää konedataa, jota vaaditaan alan standardina ja MyDinon muut käytännölliset ominaisuudet, antaa kaiken tarvitsemasi ja vähän muutakin helpottamaan työtäsi.

 

DINOsi ja MyDINO on täydellinen kombinaatio, joka nostaa yhdistettävyyden, tehokkuuden ja turvallisuuden uusiin korkeuksiin. 

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

Kenelle?

MyDINO auttaa kalustopäälliköitä, huoltopäälliköitä, huoltohenkilökuntaa sekä koneenkäyttäjiä olemaan ammattitaitonsa huipulla, olivatpa he sitten toimistossa, työmaalla tai koneen ohjaimissa. 

Ominaisuudet

KALUSTON HALLINTA

VIKADIAGNOOSI

CO2 OPTIMOINTI

HUOLTOSUUNNITTELU

YHDISTETTÄVYYS

Lue blogimme

Tracking DINOs