Tutustu tulevaisuuden puunhoitoon TCI EXPOSSA!

Dinolift osallistuu TCI EXPO -tapahtumaan 16-18.11 St. Louisin America´s Convetion Complexissa, Missourissa.

TCI Expo on maailman johtava puunhoidon tapahtuma, joka kerää yhteen alan johtajat ja innovaattorit. Olemme yhteisellä osastolla yhdysvaltalaisen jälleenmyyjämme RBG:n kanssa. Osastomme on 200D, jossa esittelemme uusinta RXT-sarjaa, johon kuuluu RXTE. RXTE erottuu täysin sähköisellä akullaan, joka tarjoaa mullistavan ratkaisun nollapäästöihin ja operoi hiljaisesti.

DINO-tiimi yhdessä RBG:n kanssa odottaa innolla vierailuasi. RXTE:tä pääsee testaamaan tapahtuman aikataulutettujen demojen aikana. Haluamme edistää puunhoidon tulevaisuutta yhdessä. Nähdään osastolla 200D! Osasto sijaitsee DOME:ssa.

Jos haluat sopia tapaamisen kanssamme etukäteen, lähetä meille sähköpostia!

Tree Care with Dinolift