Britanniaan uusi DINOjen jälleenmyyjä

Dinolift on nimittänyt CPL:n uudeksi jakelijakseen Isossa-Britanniassa. CPL vastaa hinattavien henkilönostinten, kevyiden 4×4- nivelpuominostinten ja DINO-spiderien myynnistä ja asiakastuesta Isossa-Britanniassa.

Vuodesta 2011 toiminut CPL on Ison-Britannian markkinoiden johtava  nostinasiantuntija. Yrityksen kotipaikka on Kettering, 132 km Lontoosta.

Paul Murphy, CPL:n toimitusjohtaja, sanoi: ”Tämä kumppanuus Dinoliftin kanssa täydentää CPL:n Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoilla tarjoamien nostinvalikoiman. Dinolift on innovatiivinen ja valmistaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, joten olemme ylpeitä voidessamme tarjota niitä asiakkaillemme.”

Dinoliftin talous- ja liiketoimintajohtaja Minna Salmi lisää: ”Olemme innoissamme voidessamme aloittaa yhteistyön CPL:n kanssa ja vahvistaa DINO-tuotteiden asemaa Iso-Britannian markkinoilla. CPL:n ammattitaitoinen myynti- ja huoltohenkilöstö on sitoutunut ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja tarjoamaan asiakkaille parhaat ratkaisut. Tämän kumppanuuden ja yhteisen asiakaslähtöisyyteen sitoutumisen ansiosta pystymme nyt palvelemaan asiakkaita Ison-Britannian markkinoilla yhdistämällä korkealaatuiset kevyet DINO MEWP:t ja CPL:n ammattimaisen paikallisen asiakastuen. CPL täydentää erittäin hyvin maailmanlaajuista jälleenmyyjäverkostoamme ja antaa meille mahdollisuuden vahvistaa brändiämme myös Ison-Britannian markkinoilla.

CPL ja Dinolift esittelevät täyden tuotevalikoiman Vertikal Vertikal Days 2023 -tapahtumassa toukokuussa.

Press_release_Dinolift_Feb2023-2