Dinolift on valittu ehdokkaaksi kategoriassa tasa-arvo ja monimuotoisuus

Dinolift on valittu ehdokkaaksi tasa-arvo ja monimuotoisuus kategoriassa IAPA (International Awards for Powered Access) -palkintogaalassa tänä vuonna. IAPA-palkinnot juhlistavat onnistumisia ja innovaatiota henkilönostinalalla. Vuonna 2022 saimme ylpeänä palkinnon upeasta VTH-mallistamme. Tänä vuonna olemme ehdolla kategoriassa tasa-arvo ja monimuotoisuus, mikä heijastaa sitoutumistamme edistämään viihtyisää ja monimuotoista työpaikkakulttuuria. Voittajat julkistetaan 13. ja 14. maaliskuuta 2024 Kööpenhaminassa, Tanskassa.

 

Dinolift onnittelee IAPA Awardsin voittajaa Dayim Equipment Rentalsia Saudi-Arabiasta. He saavuttivat voiton kategoriassa tasa-arvo ja monimuotoisuus. Dayim Equipment Rentals on tehnyt merkittävää työtä muun muassa naisten oikeuksien parantamiseksi ja työmahdollisuuksien lisäämiseksi. Onnittelut Dayim Equipment Rentalsille! 🎉🌟

 

2024 Awards Shortlist