Vipuvoimaa EU:lta

Dinoliftin tuotannon investoinnit saivat lisäbuustia Euroopan aluekehitysrahaston tuella. Hankkeen tavoitteena oli parantaa henkilönostinten puomien valmistuksen laatua ja kapasiteettia, sekä poistaa valmistuksesta ergonomisesti hankalia työvaiheita. Hankkeessa hankittiin laserleikkaus- ja hitsausjärjestelmä, automatisoitu pintamaalauslinja ja pintakäsittelyn esikäsittelylinjasto. Lisäksi hankkeessa kehitettiin nostinten etähallinta- ja testausjärjestelmä, joka mahdollistaa nostinten käytönaikaisten rasitusten todentamisen suunnittelussa käytettyjen lähtötietojen mukaiseksi. Etähallintajärjestelmää voidaan hyödyntää myös uusien elinkaaren aikaisten tukipalvelujen tarjoamisessa. Hankkeen myötä tuotannon joustavuus ja valmistusprosessien ympäristöystävällisyys parantuivat merkittävästi.

 

Hanke toteutettiin 2.2.2021 – 31.10.2023.