Uusi kumppanuus Maes Rent & Sale kanssa Belgiassa

Dinolift toimitti ensimmäisen DINO-nostimen Maes Rent & Salesille Belgiaan. Maes ja Dinolift esittelivät kevyen 4×4 DINO 280RXT -nostimen Matexpo-messuilla 6.-10. syyskuuta, jota oli myös mahdollista testata tapahtumassa.

 

Jan Maes kertoo, että yhteistyö Dinoliftin kanssa on uusi luku heidän yritykselleen ja he ovat iloisia saadessaan uusi tuote tuotevalikoiman. Maes lisää, että erityisesti kevyet henkilönostimet täyttävät heidän asiakkaidensa tarpeet.

 

Dinoliftin kaupallinen päällikkö Ville Inkilä lisää, että Dinolift on innoissaan aloittaessaan yhteistyön Maesin kanssa, tämä vahvistaa DINO-tuotteiden asemaa Belgiassa. Maesilla on erittäin ammattitaitoinen myynti- ja huoltohenkilöstö, joka on sitoutunut löytämään parhaat ratkaisut asiakkaille. Tämän kumppanuuden ja yhteisen asiakaskeskeisyyden kautta,  he pystyvät palvelemaan paremmin asiakkaita Belgiassa, yhdistämällä laadukkaat DINO-henkilönostimet ja ammattitaitoisen paikallisen asiakastuen.

 

Inkilä kertoo, että Maes täydentää Dinoliftin globaalia jakelijaverkostoa erittäin hyvin ja mahdollistaa Dinoliftin brändin vahvistamisen Belgiassa.

 

Maes Rent & Sale on osa Groep Maes -ryhmää, joka koostuu yhdeksästä yrityksestä, joilla on intohimo korkeuteen ja voimaan. Maes Hoogwerkers & Montaco, suurin yhdeksästä yrityksestä, on erikoistunut yli 45 vuoden ajan vuokraamaan henkilönostimia käyttäjän kanssa ja tela-alustaisia nostimia. Maesilla on suurin valikoima henkilönostimia Euroopassa ja suurin valikoima torninostureita Belgiassa.

Lue lisää

Contact information:
Ville Inkilä, Commercial Manager
Mob. +358 40 707 1940
Email: ville.inkila@dinolift.com

Contact information:
Jan Maes, CEO
Mob. +32 495 29 29 88
Email: jan.maes@groepmaes.com