Tavataan Baumassa!

Dinolift osallistuu maailman suurimmille rakennus- ja konemessuille Münchenissä 24–30.10.2022.

Bauma järjestetään kolmen vuoden välein Munchenissä, jonne kokoontuvat rakentamisen avainhenkilöt eri puolilta maailmaa. Bauma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja liikesuhteiden rakentamiseen.

Tällä kertaa esittelemme Baumassa MyDINO-telematiikkaratkaisun, joka tarjoaa reaaliaikaista dataa ja suorityskykytietoa DINO-henkilönostimista. Esittelemme myös elokuussa 2022 lanseeratun täyssähköisen DINO RXTE kevyen itsekulkevan henkilönostinsarjan. Näyttelyssä esillä ovat myös DINO 180XTII ja vuoden 2022 IAPA voittajatuotten DINO230VTH.

Löydät Dinoliftin ulkoilmaosastolta FS. 1306/4!

Jos aiot osallistua messuille, lähetä meille sähköpostia niin sovitaan tapaaminen DINO-asiantuntijoiden kanssa.

Tervetuloa!

Welcome to visit us at Bauma!

Lisää tietoa