Product of the Year_IAPA

DINO 230VTH – IAPA Awards 2022 -voittaja

Vuotuisen nostinalan International Awards for Powered Access (IAPAs) -kilpailun vuoden 2022 voittajat julkistettiin Lontoossa 10. maaliskuuta. Uusi 3,5t autoalustainen hybridonostimemme DINO 230VTH ylsi voittoon kategoriassa Vuoden tuote – autoalustaiset ja hinattavat nostimet. Voittajat valitsi  yli 130 osallistujan joukosta riippumaton, alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.

DINO 230VTH jatkaa autoalustaisten DINO VT-nostinten tuotesarjaa ja sähkökäytön ansiosta se nostaa sarjan täysin uudelle tasolle. Kaikki nostimen liikkeet voidaan operoida sähköisesti, mikä mahdollistaa hiljaisen ja täysin paikallispäästöttömän työskentelyn ja siten käytön myös sisätiloissa. Kuten edeltäjänsä, myös DINO 230VTH on suunniteltu ja valmistettu erityisesti vuokraamokäyttöä silmällä pitäen; se on kustannustehokas käytössä ja ajettavissa B-luokan ajokortilla. Lisäksi se on markkinoilla kokoluokkansa ainoa hybridinostin, jossa auton kyydissä voi kuljettajan lisäksi olla matkustaja.

Lue lisää DINO 230VTH:sta