Dinolift_distributor_Serafin_MaszynyMas

Uusi DINO-jälleenmyyjä Puolassa

Serafin Maszyny on aloittanut uutena DINO-jälleenmyyjänä Puolassa. Serafin vastaa koko DINO-tuotevalikoiman myynti- ja jälkimarkkinointipalveluista markkinallaan.

Vuonna 2005 perustettu Serafin Maszyny on keskittynyt maatalous-, rakennus- ja puutarhanhoitokoneiden myyntiin Puolassa ja itä-Euroopan alueella. Sen pääkonttori sijaitsee Krakowan lähellä Przybysławicessa, mutta sillä on lisäksi toimipiste Skalassa, minne yritys on keskittänyt varasto- ja huoltotoimintansa. DINO-brändin lisäksi yrityksen tuotevalikoimasta löytyy useita muita merkkejä kuten suomalaiset brändit Leguan ja Avant.

”Olemme iloisia siitä, että jo edustamiemme eurooppalaisten konevalmistajien ohella myös Dinolift luottaa meihin. Puolan markkinat kehittyvät nopeasti etenkin rakennusalalla. Työskentelyltä odotetaan nyt tehokkuutta, turvallisuutta sekä innovatiivisia ja moderneja koneita ja laitteita. Dinolift vastaa tähän kysyntään täydellisesti ja olen varma, että yhteistyöstämme tulee menestyksekästä”, sanoo Serafin Maszynyn omistaja Andrzej Serafin.

Dinoliftin aluepäällikkö Sven Wiese lisää: ”Olemme hyvin innoissamme saadessamme Serafin Maszynyn osaksi globaalia jälleenmyyjäverkostoamme ja odotamme menestystä DINOille Puolan markkinoilla. Puolalaisille asiakkaillemme yhteistyö tarkoittaa erinomaista asiakaspalvelua ja ammattitaitoista teknistä tukea.”

Lataa lehdistötiedote (EN)

Dinolift_Serafin_logos