Dinolift_avoimet_työpaikat_rekrytointi_hitsari

Rekrytoimme! Haemme nyt hitsareita

Oletko hitsauksen ammattilainen, jolta löytyy kokemusta käsin hitsauksesta, robottihitsauksesta tai ohjelmoinnista? Vai haluaisitko kouluttautua uuden puomihitsauslaserimme käyttäjäksi?

Tehtaallamme on käynnissä miljoonien investoinnit uuteen hallitilaan ja puomien valmistuksessa käytettävään automatisoituun leikkaus- ja hitsausasemaan. Uusien tilojen ja hitsausaseman jälkeen hitsaamomme tulee olemaan alan nykyaikaisimpia. Haemme nyt osaajia erilaisiin hitsaustehtäviin vahvistamaan lähes 40 hengen hitsaamotiimiämme.

Lue lisää tehtävistä: Hitsareita

Lisätietoja tehtävistä antavat hitsauksen työnjohtaja Hannu Rakkolainen sekä valmistuspäällikkö Tuomas Heilala. Heidät tavoittaa numerosta 020 1772400, tai sähköpostista etunimi.sukunimi@dinolift.com.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi henkilöstöpäälliköllemme osoitteeseen reija.hogerman@dinolift.com ja liity osaavaan joukkoomme!

 

Dinolift_UptotheJob