Dinolift_PEMA_welding_automation

Dinolift investoi moderniin PEMA-tuotantoautomaatioon

Dinolift investoi moderniin PEMA-puominhitsausasemaan ja on tilannut suomalaiselta hitsausautomaatiovalmistaja Pemamekilta automatisoidun leikkaus- ja hitsausratkaisun puomien valmistukseen. Tilaus sisältää automatisoidun PEMA LC-LWBM 6000 leikkaus- ja hitsausaseman puomien valmistukseen. Merkittävä investointi moderniin hitsausautomaatioon on osa perheyrityksen tulevaisuuden strategiaa ja laajempaa kehityshanketta.

”Tunnemme ylpeyttä siitä, että olemme valmistaneet DINO henkilönostimia Loimaalla jo lähes 50 vuotta. Haluamme jatkossakin olla nostinalalla merkittävä peluri ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja turvallisia laitteita. Se edellyttää investointeja tuotekehitykseen, digitalisaatioon ja tuotannon automatisointiin. Pemamek on aina vakuuttanut osaamisellaan ja olen iloinen, että pääsemme kehittämään hitsausautomaatiotamme heidän teknologiansa avulla ”, sanoo Dinolift Oy:n toimitusjohtaja Karin Nars.

Edistyksellistä ja modernia teknologiaa hyödyntävä PEMA-tuotantoratkaisu tulee merkittävästi tehostamaan Dinoliftin puomien valmistusta. Asema hyödyntää laser-teknologiaa leikkaukseen ja hitsaukseen, joka mahdollistaa mittatarkan ja korkealaatuisen lopputuotteen. Lisäksi asemaa hallinnoidaan visuaalisilla PEMA WeldControl 100- ja PEMA CutControl 150-järjestelmillä, jotka lisäävät aseman helppokäyttöisyyttä sekä tuotannon hallittavuutta.

”Puomien valmistus on yksi kriittisistä vaiheista henkilönostinten tuotannossa. Investoimalla Pemamekin kehittämään nykyaikaiseen valmistusteknologiaan turvaamme strategisen valmistusvaiheen luotettavan toiminnan ja parannamme merkittävästi tuottavuutta”, kertoo Timo Knuutila, Dinolift Oy:n operatiivinen johtaja.

Osana investointia, Pemamek toimittaa kattavan tuen hitsausparametrien optimoimiseen sekä aseman elinkaaripalveluihin. Lisäksi sopimukseen kuuluu ylläpitosopimus, joka sisältää vuosittaiset huollot, päivitykset ja etäyhteystuen. Laitteistoon toimitetaan myös erillinen varaosapaketti, joka on räätälöity Dinoliftin tuotannon tarpeiden mukaan.

”Dinoliftin investointi moderniin laserhitsausteknologiaan on merkittävä osoitus yrityksen halusta panostaa henkilönostimien tuotannon korkeaan laatuun”, tiivistää Pemamekin Suomen aluemyyntipäällikkö, Samuel Karjalainen.

Asema toimitetaan maaliskuussa 2022 ja sen käyttöönotto on huhtikuussa 2022.

Lataa lehdistötiedote