Uusi jälleenmyyjä DINOille Belgiaan

Dinolift on aloittanut yhteistyön belgialaisen Avant Machineryn kanssa ja nimittänyt sen uudeksi jälleenmyyjäkseen Belgiassa. Avant Machinery vastaa koko DINO-tuotevalikoiman myynti- ja jälkimarkkinointipalveluista markkinallaan.

”Näemme Belgian henkilönostinmarkkinoilla suuren potentiaalin kevyille DINO-nostimillemme ja olemme innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä Tom Raepersin ja hänen ammattitaitoisen tiiminsä kanssa”, iloitsee Dinoliftin Regional Manager Sven Wiese. ”Yhdessä pystymme vahvistamaan DINO-brändiä Benelux-maissa ja vastaamaan belgialaisten nostinasiakkaiden moninaisiin tarpeisiin.”

Brysselin lähistöllä Sint-Truidenissa sijaitsevalla Avant Machineryllä on pitkä, 20 vuoden kokemus alalta erityisesti tela-alustaisista nostimista ja pienkuormaajista. ”Vahvan teknisen osaamisensa ansiosta tiimimme löytää aina parhaat ratkaisut asiakkaan kulloisiinkin tarpeisiin. Etsimmekin kumppania, joka pystyy täydentämään tuotevalikoimaamme nostimilla, joita asiakkaamme kaipaavat, ja nyt DINOjen avulla pystymme palvelemaan heitä entistä paremmin. Lisäksi tuotteidemme laatu on meille ensiarvoisen tärkeää – asiakkaamme odottavat saavansa meiltä vain parasta. Tämä oli yksi ratkaiseva tekijä lähtiessämme yhteistyöhön Dinoliftin kanssa”, sanoo Avant Machineryn toimitusjohtaja ja omistaja Tom Raepers.

Tervetuloa DINO-perheeseen, Team Avant Machinery!