Uusi DINO-jälleenmyyjä Tanskassa

Jøma Lift Teknik A/S on aloittanut uutena DINO-jälleenmyyjänä Tanskassa. Yritys vastaa DINOjen myynnistä ja jälkimarkkinointipalveluista koko Tanskan markkinalla.

”DINO on jo tällä hetkellä hyvin tunnettu brändi Tanskassa. Olemme innoissamme yhteistyöstä Jørgen Martinsenin ja hänen asiantuntevan tiiminsä kanssa ja odotamme menestystä DINOille Tanskan henkilönostinmarkkinoilla”, sanoo Regional Manager Matti Boman Dinoliftiltä.

Koldingissa sijaitseva Jøma Lift Teknik on erikoistunut henkilönostinten myyntiin ja huoltopalveluihin, ja sillä on tuotevalikoimassaan DINOn lisäksi Genien, Teupenin, Leguanin ja IXOLIFTin nostimia.

”Yhteistyö Dinoliftin kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden täydentää tuotepalettiamme siten, että pystymme nyt vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Jømalla haluamme tarjota asiakkaillemme ainoastaan premiumluokan korkealaatuisia tuotteita, joten DINO sopii valikoimaamme täydellisesti. Odotamme innolla yhteistyötä Dinoliftin kanssa”, sanoo Jørgen Martinsen Jøma Lift Teknik:ltä.

Tervetuloa DINO-perheeseen, Team Jøma Lift Teknik!