Haemme joukkoomme HR-ammattilaista

Etsimme HR-alan ammattilaista, jolla on innostusta, osaamista ja kykyä ottaa yhtiön HR- prosessien kehittäminen ja johtaminen haltuunsa. Etsimme kokenutta asiantuntijaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhtiön HR-prosesseista, henkilöstökäytännöistä, henkilöstön kyvykkyyksien sekä uusien toimintatapojen kehittämisestä yhdessä osastoesimiesten kanssa. Työtehtävä sijaitsee Dinoliftin pääkonttorissa Loimaalla, tehtaan yhteydessä.

Vastaat yhtiön henkilöstöasioista ja tuet esimiehiä sekä henkilöstöä monipuolisissa henkilöstöön liittyvissä asioissa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen.

HR-managerin tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään ja luomaan Dinoliftin HR prosesseja sekä saat olla mukana tärkeässä roolissa kasvavan kansainvälisen perheyhtiön toiminnassa.

Lue lisää: HR Manager

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 1.3.2020 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Birn+Partnesilla Executive Consultant Jukka Suotsalo, p. 0400 456008, js(a)birn-partners.com