Koe uusi 280RXT

Dinolift esitteli uuden, ominaisuuksiltaan parannetun itsekulkevan DINO 280RXT -nostimen toukokuussa. DINO 280RXT on kevyt, maastokelpoinen henkilönostin tukijaloilla; se soveltuu erinomaisesti työkohteisiin, joissa on painorajoituksia tai joissa tarvitaan maastokelpoisuutta ja hyvää tasauskykyä. 280RXT -nostimessa on täysin uusi puomiprofiili, joka mahdollistaa paremman ulottuman entistä suuremmalla korikuormalla. Muita parannettuja ominaisuuksia ovat korkeammalle nostava saksivarsisto sekä korivarsi. Nopeampi ajo ja tuenta antavat käyttäjälle mahdollisuuden keskittyä tuottavaan työhön. Toimitukset alkavat vuoden 2017 lopulla.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä Dinolift myyntitiimiin: sales@dinolift.com tai DINO -jälleenmyyjäämme www.rotator.fi.

Lue lisää uudesta DINO 280RXT:stä.