Dinolift_Commercial_Manager_Teemu_Ristelä

Nimityksiä DINO-myyntitiimissä

Aluepäällikkö Teemu Ristelä on nimitetty Dinoliftin kaupalliseksi päälliköksi 15. maaliskuuta alkaen. Nykyisissä tehtävissään Teemu on vastannut operatiivisesta myynnin kehityksestä vastuumarkkinoillaan, mutta jatkossa hänellä tulee lisäksi olemaan laajempi kaupallinen vastuu sekä strateginen rooli Dinoliftin globaalien myyntitoimintojen suunnittelussa. Hän tulee raportoimaan toimitusjohtaja Karin Narsille.

Samassa yhteydessä Matti Boman nimitetään Senior Regional Manageriksi, ja hän raportoi jatkossa Teemulle. Muilta osin Matin rooli ja vastuut aluepäällikkönä pysyvät ennallaan.
Teemun tiimiin kuuluvat Matin lisäksi aluepäällikkö Sven Wiese, väliaikainen myyntikoordinaattori Maarit Lehtimäki ja dokumenttikoordinaattori Katarina Wikman.

Toivotamme Teemulle onnea ja menestystä uudessa roolissaan! Haluamme myös onnitella Mattia nimityksen johdosta ja kiittää koko myyntitiimiä heidän sitoutumisestaan Dinoliftiin ja panostuksestaan asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme menestyksen takaamiseksi.

Dinolift_Senior_Regional_Manager_Matti_Boman
Senior Regional Manager Matti Boman