Invest in Vastuullisuus

Kestävyyttä käytössä kestävällä tuotantotavalla

DINO-tuotesarjan nostimet tunnetaan erinomaisesta laadustaan, turvallisuudestaan sekä valmistajan sitoutumisesta kehittämään huippuosaamistaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaamme asiakkailta ja markkinoilta saamamme palautteen pohjalta, ja kaikki DINO-henkilönostimet on tehty ratkaisemaan asiakkaidemme kohtaamat haasteet. Jokainen nostin on suunniteltu ja valmistettu tehtaallamme Loimaalla ja niissä käytetyt komponentit on valittu luotettavuuden ja kestävyyden perusteella. Koneemme erottuvat kilpailijoistaan korkealla laadullaan ja monipuolisuudellaan ja DINOa arvostetaan luotettavana tuotemerkkinä vaativassa konevuokraustoiminnassa ja työskenneltäessä vaikeissa sääolosuhteissa.

Turvallisuus on eräs ydinarvoistamme. Kattavilla vakavuuslaskelmilla ja kuormitustesteillä varmistetaan, että DINO-henkilönostimet täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Lisäksi jokainen valmistuva laite käy läpi laajan lopputarkastuksen sen varmistamiseksi, että kohdemarkkinoilla voimassaolevia standardeja ja sääntelyä on noudatettu. Kaikki DINO-tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä.

Dinoliftillä kestävyys ymmärretään lopputuotetta laajempana käsitteenä, ja se otetaan huomioon tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Keskittyminen kevyisiin henkilönostimiin, joiden valmistamiseen tarvittava materiaalimäärä on luonnollisesti vähäisempi, ja kestävien, huippuluokan materiaalien valitseminen – esimerkkinä sataprosenttisesti kierrätettävä teräs – ovat vasta ensi askeleita kohti kestävällä tavalla valmistettua tuotetta. Teemme tiivistä yhteistyötä alihankkijoittemme ja tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme tuotteidemme erinomaisen laadun. Näin turvaamme koneidemme pitkän käyttöiän ja korkean jälleenmyyntiarvon. Dinolift Oy:lle on myönnetty sekä ISO 14001 ympäristösertifikaatti että ISO 9001 laatusertifikaatti. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja prosessejamme tavoitteenamme pienentää energian- ja luonnonvarojen kulutusta sekä varmistaa turvallinen työympäristö niin omille työntekijöillemme kuin kaikille niille, jotka käyttävät DINOja päivittäisissä tehtävissään.